Talentsustainability Podcast

#5 In gesprek met Angelique Kats van Stakado

February 11, 2021 Henriette Heijne Season 1 Episode 5
Talentsustainability Podcast
#5 In gesprek met Angelique Kats van Stakado
Show Notes Chapter Markers

Welkom op mijn podcast Talentsustainability. Mijn naam is Henriette Heijne. Met mijn podcast wil ik mijn passie en die van andere ondernemers graag delen. Al meer dan 15 jaar staat 'werken vanuit passie' op mijn visitekaartje. Een gedachtegoed wat mijn levenswerk is. Dit is mijn drijfveer om ondernemers, de mens, in beweging te krijgen. Als je de dingen vanuit passie doet geeft dat energie, levenslust, vitaliteit. Doen wat je leuk vindt geeft dynamiek, vrolijkheid en succes. Onderwerpen die daarbij horen zijn voeding, beweging en zingeving.

Mijn podcast draagt de naam 'Talentsustainability'. De naam heb ik zelf bedacht. De betekenis die ik er aan geef is:
Hou jouw talent duurzaam, levendig en vitaal door:
- doen wat je leuk vindt,
- goede voeding,
- in beweging, 
- zingeving.

In deze aflevering ben ik in gesprek met Angélique Kats van STAKADO. Zij is een succesvolle trainer en coach. Angélique vertelt gepassioneerd over haar ondernemerschap, hoe ze de stap heeft genomen, haar doelen, haar leerschool en welk inzicht het jaar 2019 haar heeft gegeven.
Haar nieuwste tool is 'Stress & Burn-out preventie'. Deze tool geeft door middel van het beantwoorden van een vragenlijst inzicht of en welke factoren je mogelijk risico loopt.  De test die je maakt helpt voorkomen dat (langdurige) stress in de toekomst gaat leiden tot een burn-out.  Angélique begeleidt en traint je vakkundig en heeft een plezierige manier van ingewikkelde materie helder over te brengen.
Luister naar wat haar uitdaging is geweest en welke obstakels ze heeft overwonnen om de halve marathon te lopen. Echt een kanjer en inspirerend!
Veel luisterplezier. Hieronder vind je linkjes om in contact te komen met Angélique, haar website en informatie over de Stress & Burn-Out preventie.
Ze sluit haar verhaal af met een ontzettend gave oproep! Go for it!

https://www.linkedin.com/in/akats/
https://stakado.nl
https://nationaalcentrumpreventiestressenburn-out.nl/

Stap naar ondernemerschap
Wat doet ze?
Wat vind ze het meest boeiend in haar werk
Wat is je leerschool geweest?
Nieuwe training Stress & Burn-Out preventie
Tips en tops
2019
2020 nieuw uitdaging, inspirerend en boeiend
Hoe zoekt ze nieuwe trainingen uit?
Haar footprint
Dit wil ze nog even kwijt....een oproep